četrtek, 8. avgust 2013

"Big Foot Mama - Tist' dan v tednu" od danes naprej na voljo za brezplačen ogled v celoti



Si na počitnicah (ahhh - morje - sonce - klima prava - barva zdrava - sam kurc k POPtvja ne lovim!) in imaš končno čas, da si v miru ogledaš en celovečerni film?

Si na potovanju, vlak te vozi v daljave in zanima te, kako smo svojo pot doživljali mi?

Si BFM fan, pa ti je na stojnici pred nosom pošel zadnji DVD?

Ali pa načeloma NE maraš Bigfootov in NIKOLI ne bi šel na njihov koncert, toda vseeno te zanima, kako izgledajo nabito polne Križanke?
Svoje čase si kar veliko hodil po teh koncertih, samo zdaj pa res že dolgo nisi bil na Bigfootih… …odkar so prišli otroci, je vse drugače…  …a bi se vseeno z veseljem prepustil nostalgiji?

Rock’n’roll te načeloma ne privlači, a te vseeno zanima dihanje in brcanje slovenskega r’n’r benda?

Morda preprosto rad gledaš slovenske filme?

Ali pa SOVRAŽIŠ slovenski film, a bi vseeno rad enkrat videl vsaj enega, ki je vrhunski?

Tvoja trenutna situacija je evidentno pretežka, da bi lahko sploh pomislil na udobno dvourno sedenje pred Youtubom. Kaj pa če bi film prikazoval tudi težke trenutke, v katerih akterji filma pred tvojimi očmi trpijo vsaj toliko, kot zdaj ti?

Si le naključno na netu in ti je dolgčas?

Če je vsaj en tvoj dogovor na zastavljena vprašanja pritrdilen, potem imamo nekaj zate. In to zastonj.

Vabljen si na pot v družbi članov benda Big Foot Mama, katerih komentarji te bodo vodili dolg dolg nazaj do šolskih let in preigravanja tujih hitov, preko spremljanja Perota Lovšina na koncertih, pa vse do nepredstavljivo polnih Križank. Pravzaprav ni važno, kaj se je s filmom dogajalo do sedaj - vse to si lahko ogledaš na www.tistdanvtednu.net. Važn' je, da je film "Big Foot Mama - Tist' dan v tednu" sedaj na tubi, kjer si ga lahko ogledaš v primerni kvaliteti in z vsemi dodatki. Komentarji dobrodošli.

Hvala za pozornost in en r'n'r pozdrav,
Benjamin Produkcija & Big Foot Mama


Kaj so drugi povedali o filmu...

"Tist' dan v tednu" je vrhunski rockumentarec o bendu, ki je ploščo posnel v petnajstih urah in postal kot banka - prevelik, da bi smel propasti. ZA +
(www.mladina.si | Marcel Štefančič, jr.)

"Tist' dan v tednu" se pridružuje skromni zbirki slovenskih rockdokumentarcev in je eden boljših tovrstnih izdelkov. Iskreno, nepretenciozno in srčno.
(www.delo.si)

Na pot v družbi članov benda, katerih komentarji nas vodijo (dolg dolg nazaj) do šolskih let in preigravanja tujih hitov, preko spremljanja Perota Lovšina na koncertih, pa vse do nepredstavljivo polnih Križank. Svojevrsten monument, v katerem predstavljajo dihanje in brcanje slovenskega rock benda med letoma 1990 in 2010. Zaradi svoje iskrenosti poseduje domet, ki sega onkraj fanovske baze.
(revija Ekran)

Veličina celovečernega filma o eni največjih slovenskih rock skupin vseh časov ni samo v atraktivnem filmskem jeziku, ampak predvsem v načinu in iskrenosti prikaza njenih najtežjih trenutkov.
(www.siol.net)

S koncertnim značajem filma so tako filmarji kot rokerji dokazali, da je kljub majhnosti te dežele mogoče delati turneje, jih beležiti s kamero in iz tega narediti prepričljiv cestni dokumentarec.
(www.sigic.si | Žiga Valetič)  


P.S.:
Pa pazi, da ne stopiš na morskega ježka!



------------------------------------------------
Ključne besede:
vrhunski
slovenski
rockumentarec
eden bolših
srčno, iskreno
na pot v dužbi članov benda
dolg dolg nazaj
dihanje in brcanje slovenskega r’n’r benda
onkraj fanovske baze
težki trenutki
prepričljiv cestni dokumentarec

Ni komentarjev:

Objavite komentar